Da... Website-ul nu mai este un moft, este o necesitate...

            Intr-o lume digitala, in care toti ,,traim pe internet,, si suntem ,,intr-o viteza maxima’’ sa ai un site web,  a devenit o necesitate pentru orice tip de afacere, fie ea de dimensiuni mai mici sau mai mari...

             Dacă aveți o afacere,  și nu aveți un site web, cel mai probabil  pierdeți o serie de oportunități excelente pentru afacerea dvs.

             Un site web în sine, poate fi utilizat pentru a va ajuta afacerea sa cresca prin realizarea de strategii de marketing diferite.

             Web-ul are o acoperire mult mai largă decât orice altă formă de publicitate, si sigur este cea mai ieftina cale de a te promova.

            Este nevoie de timp pentru a acumula suficient trafic către site-ul dvs., dar exista numeroase metode prin care puteti  sa-l ajutati sa cresca, iar cheltuielile sunt minime sau chiar inexistente.

         Site-ul va fi centrul prezenței online a companiei; prin intermediul acestuia, îți faci publicitate pe rețele de socializare, forumuri și prin programe de publicitate cu plată pe clic.

              Creșterea vizibilității este un factor major care face ca un site web să fie important. Chiar dacă oamenii au auzit despre compania dvs., de cele mai multe ori, inainte sa va viziteze, aleg sa se intereseze online despre aceasta, despre produsele si serviciile oferite.

            Site-urile web oferă potentialilor clienti indicatii pentru localizarea magazinelor sau birourile companiei, iar Google maps  ii duce direct la destinatie.

         
            Un alt motiv pentru care este important sa aveti un site web pentru compania dvs., este să oferiti credibilitate.  Prin achizitia unui site web, oferiți afacerii dvs. oportunitatea de a spune consumatorilor de ce ar trebui să aibă încredere în serviciile oferite.

            Credeți,  sau nu, majoritatea oamenilor, inainte de achizitie,  vor căuta pe internet informatii despre un produse sau servicii.

            Când furnizați un serviciu sau un produs bun, feedbackul este pozitiv, si se va raspandii foarte repede, atragand alti clienti.

            Un site web nu numai că îți va oferi credibilitate, dar va ajuta și să convingi  că afacerea ta este mai mare, și mai serioasa decât ar putea fi de fapt.  

          
             Unul dintre lucrurile grozave despre internet este că dimensiunea companiei dvs. nu prea contează.  Nu există niciun motiv să nu puteți obține ca site-ul dvs. să se plaseze pe Google înaintea unui mare concurent, multinațional, și să câștige o parte din traficul acestuia.

          Aceasta este o mare parte din motivul pentru care un site web este și mai important pentru o afacere mică decât una mare, tinde să ,,niveleze terenul de joc,,.

           
            Site-urile, sunt de asemenea, disponibile si accesibile 24 de ore pe zi, in fiecare zi a anului. Din aceasta cauza, clientii si potentialii dvs. clienti pot vizita site-ul pentru asistenta sau informatii despre produsele si serviciile oferite oricand au nevoie.

         Site-ul web va actiona ca o sursa permanenta si mereu disponibila de informatii, care altfel ar fi accesibile doar in timpul programului de lucru al companiei d-voastra.

           
                Un site web cu un magazin online (e-commerce) poate oferi un impuls foarte mare vanzarilor.

          Inainte de epoca internetului, oamenii petreceau mult timp prin magazine pentru a face cumparaturi. Acum, tendinta este de  a petrece mai mult timp cu familia si cu prietenii si de a aface cumparaturile online,  site-urile aducand magazinele in confortul propriei case.

            Firmele ,,inteligente,, isi dau seama de acest lucru, si prin urmare au propriul lor site web care gestioneaza produsele si serviciile, asfel incat potentialii clienti sa le poata accesa si achizitiona online.

          

            Exista o multime de strategii de marketing pe care le puteti utiliza pentru a va face publicitate afacerii d-voastra.Toate strategiile de marketing online efectuate in jurul unui site s-au dovedit a fi eficiente. Ce strategie alegi, depinde de tipul afacerii tale.


           Un site web este de asemenea important pentru ca asigura credibilitate afacerii   pe care o manageriezi.  Majoritatea oamenilor, presupun din start ca aveti un site de prezentare. Faptul ca nu-l gasesc pe internet, reprezinta o dezamagire pentru ei. Firmele mari au toate site-uri de prezentare. Exista insa companii mici care nu au, minimizand importanta acestuia, si fara unul, vor ramane in mintea celor care le-au cautat pe net, firme mici, neserioase, fara credibilitate.

            Daca nu aveti un site in care vizitatorii sa devina potentiali clienti, se presupune ca sunteti o companie mica, care nu-si ia bussines-ul in serios, care nu trateaza clientii cu respect.  Odata ce veti avea acesta reputatie, va fi greu sa vindeti.

            Care este concluzia? Sa ai site web nu mai este un moft, chiar este  o necesitate...toate firmele trebuie sa aibe, iar cu cat acesta este mai profesional, cu atat se pot obtine mai multe avantaje atat pentru afacerea ta, cat si pentru clienti...

Importanta unui Website de prezentare