Odoo • Image and Text

    Modulul Events (Evenimente)


  • Managementul evenimentelor Odoo conține crearea și dezvoltarea unor evenimente la scară largă, care ar putea consta în conferințe, convenții, concerte, seminarii, festivaluri și ceremonii. 

  • Procesul de gestionare a evenimentelor în ansamblu este destul de obositor, întrucât se învârte cu mai multe segmente, cum ar fi programarea datelor, fixarea evenimentelor, emiterea de bilete / treceri etc.   

  • Ca software ERP, Odoo Events vine cu un sistem simplu de gestionare a evenimentelor, care ajută să planificați, gestionați și executați evenimentele în mod corespunzător și eficient.Găzduiți evenimente care rezonează cu publicul dvs.

O platformă de gestionare a evenimentelor all-in-one, capabilă să gestioneze evenimente de orice tip sau scară.

Odoo Events acoperă toate aspectele activității unui planificator de evenimente, de la organizarea de evenimente și vânzările de bilete până la vizibilitate și promovare.

Odoo • Text and Image
 Odoo • Image and Text

Coordonați cu ușurință conținutul evenimentului dvs.


Adăugați un formular de propunere de prezentator la pagina dvs. de eveniment pentru a permite vizitatorilor să trimită discuții și nominalizări de vorbitori. Organizați procesul de validare a fiecărui eveniment sau prezentare și programați-le în minute, având în același timp o opțiune de vizualizare gantt.

Afișați automat agenda pentru evenimentul dvs. cu un design curat și lustruit direct pe site-ul dvs. web. Permiteți vizitatorilor dvs. să caute și să răsfoiască cu ușurință în programul evenimentelor publicate și să filtreze rapid după data, locația, etichetele și vorbitorii.Vindeți bilete online


Automatizarea procesului de înregistrare și plată.

Gestionați înregistrarea evenimentelor și vânzările biletelor online. Alegeți dacă doriți să publicați un eveniment gratuit sau dacă participanții dvs. achiziționează bilete prin pagina evenimentului. Alegeți metoda de plată cu procesarea online a cardului de credit sau facturarea clienților. Definiți condiții speciale, cum ar fi prețurile biletelor timpurii, avantajele și beneficiile membrilor sau mai multe niveluri ale biletelor. Tot ce ai nevoie pentru a-ți spori participarea la eveniment și pentru a-ți gestiona listele de invitați, dintr-un singur loc.Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Obțineți sponsori pentru evenimente


Vindeți sponsorizarea evenimentelor și promovați-vă partenerii.

Gestionați cu ușurință sponsorii existenți și noi cu Odoo Events. Adăugați sponsori la evenimentele dvs. și publicați sponsori în funcție de nivelul de sponsorizare pe care îl achiziționează în partea de jos a fiecărei pagini a evenimentului.