Producție

                                Modulul de Producție (Manufacturing)

Odoo acoperă orice nevoie de software a departamentului de  producție cu un set de interfețe creative și ușor de utilizat. 

Modulul Odoo Producție  ajută producătorii să acceseze informațiile despre afaceri cu un singur clic. Acesta ajută managerii să monitorizeze în timp real toate informațiile cheie despre afacere și să  îmbunătățească afacerea.

Toate departamentele implicate sunt actualizate imediat problemele fiind rezolvate pentru a continua producția cât mai curând posibil.

Utilizarea Odoo permite planificarea cu exactitate a slujbei, analizarea eficienței cu ușurință la realizarea pașilor si etapelor în procesul de producție.

Odoo fiind un ERP eficient și robust, permite gestionarea cu ușurință a proceselor de fabricație, modulul Odoo Producție cuprinde mai multe caracterisici pentru a gestiona eficent o industrie producătoare.

Procesul de fabricație poate fi gestionat fie printr-un singur document sau utilizând mai multe documente- pași.

Programul Odoo Producție ajută utilizatorul final să se ocupe de complexitatea producției, să gestioneze facturile de materiale, să planifice comenzile de fabricație si să urmărească ordinele de lucru.

Comenzi de producție : Gestionați produsele dvs. în linii de asamblare sau montaj manual.

Comenzi de lucru : Lansați producția de articole necesare în asamblarea finală a produselor dvs.

Comenzi de reparații : Gestionați reparațiile articolelor în garanție sau ca serviciu.

Pentru un produs care necesită a fi creat se definește o listă  în care vom putea introduce datele necesare pentru crearea produsului.




Crearea comenzilor de producție poate fi făcuta din meniul de operații simplu și rapid.


Pot fi definite centre de lucru în care se efectuează diverse operații.







În meniul de raportare găsim rapoarte legate de comenzi de producție, comenzi de lucru sau Eficacitate Globală a Echipamentului. 



Modulul pentru gestionarea stocurilor (Odoo Inventory)