WordpressWordPress este gratuit, open-source Content Management System. Mulţi îl consideră cea mai importantă soluţie CMS de astăzi, dar cu siguranţă se foloseşte cel mai des pe web-ul modern. Multe site-uri pe care le vedem zilnic se bazează pe el, deoarece, pe de o parte ajută la setarea site-ului, crearea cu componente deja finite sau semifinite, dar cu posibilităţi mai importante şi numeroase de adaptare şi editare după propriile dorinţe şi nevoi. Cu ajutorul aplicației WordPress se poate seta un site, se poate alege tema (theme) finită care editează pagina vizuală, se pot activa şi seta adaosuri (plugins) dorite şi se poate rotunji întregul.Ce poți face pe WordPress.com?

WordPress.com îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a crea orice ce vrei.Este flexibil, sigur și puternic, la fel cum vrem să fie și afacerea ta.

Construiește o bază pentru fani.

Îți promovezi produsele, folosești statistici avansate și instrumente SEO și te conectezi cu publicul pe media socială nativă pentru a-ți dezvolta afacerea.

Deschide un magazin.

Procesezi plăți, configurezi taxele și livrarea, construiești un plan de marketing - tu folosești piese, noi îți creăm site-ul web.

Începe un blog.

Toți avem un punct de vedere. Asigură-te că îți vei pune amprenta online cu cel mai mare instrument de blogging din lume și alătură-te comunității de milioane de oameni puternici care așteaptă să audă ce ai de spus.

Proiectează un portofoliu.

Mii de teme înseamnă că vei găsi un aranjament potrivit pentru tine, în timp ce opțiunile de stocare și de design te asigură că poți încărca tot ceea ce vrei și să-ți aduci munca la stadiul pe care îl merită.

Șabloane pentru Site-uri Web de la   Woo

WooCommerce

WooCommerce este o soluție de comerț electronic flexibilă, open-source, construită pe WordPress. Indiferent dacă lansezi o afacere nouă, preiei un magazin online de vânzări cu amănuntul sau proiectezi situri pentru clienți, poți începe imediat să-ți construiești exact magazinul pe care îl vrei. Activănd modulul gratuit WooCommerce pe un sit WordPress nou sau deja existent, poți inițializa un magazin nou cu:
  • Pagini produse, coș de cumpărături și finalizare comandă
  • Plăți sigure prin carduri de credit și alte alternative
  • Opțiuni de livrare configurabile, inclusiv tarife fixe și imprimarea etichetelor de livrare
  • Integrează conținutul și comerțul pe întregul tău sit prin blocuri modulare
  • Calcularea automată a taxelor
  • Integrare Google Analytics, MailChimp și Facebook
  • Panou control central pentru magazine cu valori metrice cheie și altele.

Șabloane pentru comerț electronic de la   Woo